top of page
IT BEVEILIGING EN COMPLIANCE

Hoe creëer je gedegen IT beveiliging  dat niet ten kosten gaat van gebruikersgemak terwijl voldaan wordt aan GDRP (AVG) en andere compliance verplichtingen?  Deze vraag staat centraal bij onze aanpak van uw IT beveiliging en compliance. 

graphic symbol of a lock on a computer c
cloud en veiligheid
Security Infographics.jpg
Compliance Infographics.jpg

  • Wordt toegepast voor eigen doeleinden

  • Is noodzakelijk om de bedrijfsinformatie te beschermen tegen constante bedreigingen

  • Is nooit echt af en moet continu worden onderhouden en verbeterd

  • Wordt toegepast om aan externe eisen te voldoen

  • Is steeds vaker noodzaklijke als u zaken doet met uw klanten

  • Is “klaar” als de derde partij tevreden is

Security cloud form on sky..jpg

Cloud en veiligheid

Een groot voordeel van werken in de cloud is de veiligheid.  Achter de cloud systemen die wij aanbieden  zitten uitgebreide veiligheid teams die 24x7 bezig zijn met alle facetten van het veiligstellen en waarborgen van uw bedrijfsinformatie. Het werken in de cloud en de geïntegreerde veiligheid oplossingen die daarbij horen, maakt het daarnaast ook een uitermate geschikt IT systeem voor uw organisatie om te voldoen aan GDRP (AVG) en andere compliance certificeringen zoals ISO , NEN of SOC.  Wij zorgen ervoor dat we in overleg met u de juiste veiligheidssystemen  toepassen.

Is uw organisatie "compliant" ?

"Compliant" zijn wordt steeds belangrijker voor elke organisatie.  In het kort wil dit zeggen dat uw organisatie werkt volgens de geldende wet en regelgeving voor uw branche.  Dit kan voor het werken met uw klanten belangrijk zijn.  Met het thema persoonsgegevens en privacy is sinds de invoering de GDRP (AVG)  in 2018, IT compliance steeds belangrijker geworden. Onze ervaring met IT compliance is zeer uitgebreid. Wij hebben in de afgelopen 15 jaar heel veel ervaring opgedaan met audits voor certificeringen en daarbij zien wij dat IT een steeds groter deel omvat. Daarom werken wij met producten die ten alle tijden volledig voldoen aan alle compliant eisen die er vandaag de dag voor de diverse certificeringen vereist wordt. Tezamen met uw eigen documentatie en IT beleid, waarmee wij overigens u ook kunnen helpen, bent u op koers voor certificering en "compliant zijn. "

Two fingers are decorated as two person.
Knowbe4_01.png

Security Awareness Training en Phishing as a service

Het is belangrijk om goede veiligheid maatregelen te treffen om uw bedrijfsinformatie te beschermen. Maar het is nog belangrijker om uw medewerkers adequaat op de hoogte te houden van IT veiligheid en cybercrime. Uit onderzoek blijkt dat de zwakste schakel bij cybercrime en IT beveiliging helaas "de mens" is. Een fout maken is menselijk en heel normaal, alleen Cybercriminelen proberen te profiteren van deze fouten met eventuele enorme financiële verliezen voor uw organisatie als gevolg. 

KnowBe4 is het platform voor security awareness trainingen. Met  het KnowBe4 platform kunt u uw gebruikers trainen en phishen en zo de  Phish-prone percentage, het percentage mbt hoeveel medewerkers klikken op content van phishing mails,  in de loop van de tijd zien verbeteren en meetbare resultaten behalen.

Als partner van KnowBe4 helpen wij u hier graag verder mee. 

Neem contact met ons op voor meer informatie en een demo

bottom of page