top of page

OVER LINA ICT

Waarom Lina ICT? 

Lina ICT is al ruim 20 jaar actief als IT service bureau. Door onze uitgebreide ervaring in diverse branches met organisaties die in binnen en buitenland opereren en onze know how op het gebied van ICT omgevingen en toepassingen binnen organisaties kunt u erop rekenen dat u een dienstverlening van hoge kwaliteit ontvangt.  

Passie leidde ons hier

Persoonlijk  

Door onze compacte organisatie structuur zijn wij in staat om organisaties met een persoonlijke touch van dienst te kunnen zijn. Uiteindelijk halen wij daar zelf ons werkplezier en energie uit en geeft het ons en de klanten voldoening om op deze manier samen te werken.  

Wij zijn ISO 27001 gecertificeerd. 

Of je nu een klant, partner of teamlid bent, jouw vertrouwen is onze topprioriteit. Het behalen van ISO 27001-certificering is een bewijs van ons engagement om jouw gegevens te beschermen en te waarborgen dat ze veilig en betrouwbaar worden behandeld.

Specialistische branch kennis 

Wij hebben ervaring met klanten in branches als financiële dienstverlening, bouw en vastgoed, industrie, medische dienstverlening, consultancy en zakelijk dienstverlening en diverse stichtingen en non profit organisaties. Met de kennis in deze diverse branches zijn wij in staat op maat oplossingen voor iedere organisatie te leveren.  

Up to date technologie 

We houden continue de markt in de gaten, die verandert continue en voor onze klanten de juiste oplossingen vinden is waarmee wij dagelijks bezig zijn. Ons motto is gebruiksvriendelijkheid en techniek die ook voldoet alle veiligheid eisen van vandaag! 

Onze belangrijkste partners

Lina ICT Microsoft Partner Logo.png
sentinelone-logo-32167701.png
Logo_new-e1543405405959.png
egnyte-logo.png
kevlarr.png
dell.png
ipone-logo.png
logo_ICTWaarborg.jpg
Over: Over
bottom of page